Reacties van klanten

“Bouthoorn Tele-Training, heb ik als Manager bij SAP Advocaten diverse malen ingehuurd. Zij heeft individuele trainingen gegeven aan de telefonistes maar ook een training aan het gehele secretariaat. De trainingen hebben humor, in een open sfeer en heerlijk direct. Er worden veel praktische tips gegeven met erg veel voorbeelden uit de praktijk. Zelfs voor de meest ervaren secretaresses is een training nog waardevolle aanvulling. Daarnaast is Jannie als mens erg plezierig om mee samen te werken.”

Zoe Houbolt-Wit | SAP Advocaten

 

Bouthoorn Tele-Training heeft fantastische trainers die inspelen op iedere organisatie en baseren hier het trainingsprogramma op. De medewerkers binnen de organisatie zijn goed opgeleid en zijn in staat om een geheel trainingsprogramma te draaien. SDG Facilities heeft al meerdere malen een beroep gedaan op Bouthoorn Tele-Training om een trainingsprogramma te maken voor haar medewerkers. Hier zijn hele goede prestaties mee behaald. Bouthoorn Tele-Training is betrouwbaar, loyaal en komen gemaakte afspraken altijd na. Ik beveel deze organisatie aan. Een opfrissingscursus of eventueel nieuwe werkwijze binnen een organisatie, door Bouthoorn Tele-Training wordt hier een goed programma voor geschreven. SDG Facilities zal zeker vaker een beroep doen op Bouthoorn Tele-Training.

Marica Bozso | SDG Facilities


“Beste Jannie, bedankt voor je telefoontraining aan ons kantoor. Iedereen vond het positief en de kwaliteit van het telefoongesprek wordt beter. We hadden de indruk dat je wist waar je het over had en dat gaf veel waardering.”
Andre Van Luijk | Woonvisie Financiële Diensten


Als je een goede, degelijke én plezierige training wilt op het gebied van telefonische communicatie en klantgerichtheid dan moet je bij Bouthoorn Tele-Training zijn. Zij zijn staan als trainer / advsieur voor kwaliteit en zijn daarbij altijd gericht op het belang van de klant. Kort samengevat staat Bouthoorn Tele-Training voor mij voor: 'kwaliteit met een lach'.
Marjan Neesman | Captus Training

 

© Bouthoorn Tele-Training
Webdesign & realisatie: A-side media - 2016