Over ons

 

Jannie Bouthoorn

Trainen en workshops geven vind ik de mooiste baan die er is. Graag deel ik mijn ervaring en kennis in het communiceren met klanten. Vooral tips om positief te communiceren en mensgericht te communiceren in plaats van procesgericht zorgen voor een prettig contact. Graag werk ik samen aan de ontwikkeling van een goede werksfeer en de ontiwkkeling van mensen. Deelnemers en collega’s vinden mij positief, enthousiast, vakkundig en een betrouwbare partner.

Samenwerking

Bouthoorn Tele-Training werkt samen met Quality Support en Trainstation. 

Quality Support

Quality Support is al 27 jaar een betrouwbare partner gebleken in het meten en verbeteren van klantencontacten.

Met onze samenwerking heeft u de mogelijkheid om, buiten de telefoon- en e-mailtrainingen ook onderzoek te laten doen door Mystery Shopping. Dit kan op alle kanalen. Ook worden gesprekken, e-mailberichten, chat en Whatsapp sessie geanalyseerd. Met deze analyse krijgt u een goed beeld van de sterke en minder sterke kanten in de klantencontacten.

Quality Support heeft de expertise in huis om te trainen op chat en Whatsapp.

Met de samenwerking hebben we ons tot doel gesteld om u beter van dienst te zijn voor nu en in de toekomst.

Trainstation

Trainstation heeft een platvorm training, werving en selectie te digitaliseren. Dit betekent dat u van tevoren competenties kan testen voordat u iemand aanneemt. Door een analyse te doen op de kennis over het telefoonvak, weet u precies welke modules er nodig zijn om van uw medewerker een professional te maken. E-learning in combinatie met coachen maakt dat iemand zich snel ontwikkelt. Van de ontwikkeling wordt een rapportage gemaakt .U weet op ieder moment wat de leerstatus van uw medewerker is. Na het volgen van de training is het mogelijk om te testen of de kennis voldoende is.

Trainstation maakt desgevraagd de training op maat met eventueel inwerkmodules. 

Blended leren heeft de toekomst en wij zien dat Trainstation hier alle expertise en middelen voor in huis heeft. 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Bouthoorn Tele-Training
Webdesign & realisatie: A-side media - 2016