Onze trainers

Marieke Villani

Ik ontdek in trainingen graag wat mensen drijft. Inzicht geven in het eigen handelen en de reacties hierop maken dat je mensen privé en in het werk ondersteunt. Coachen is mij op het lijf geschreven. In trainingen vinden deelnemers dat ik goed inga op wat zij belangrijk vinden en dat ik duidelijk uitleg geef met tips waar ze gelijk mee aan de slag kunnen.

 

Marjan Neesman

Ik ben graag actief in coaching, training en intervisie. Deelnemers omschrijven mij als heel helder, doelgericht en no - nonsense. Ik hou ervan om de mensen verder te helpen, inzicht te geven en kan daarbij wel direct zijn. Maar altijd met het doel voor ogen.

 

Jannie Bouthoorn

Trainen en workshops geven vind ik de mooiste baan die er is. Graag deel ik mijn ervaring en kennis in het communiceren met klanten. Vooral tips om positief te communiceren en mensgericht te communiceren in plaats van procesgericht zorgen voor een prettig contact. Graag werk ik samen aan de ontwikkeling van een goede werksfeer en de ontiwkkeling van mensen. Deelnemers en collega’s vinden mij positief, enthousiast, vakkundig en een betrouwbare partner.

 

 

© Bouthoorn Tele-Training
Webdesign & realisatie: A-side media - 2016